måndag 23 juni 2008

Midsommar i goda vänners lag


Full Fart i Alvesta!


Vilken underbart trevlig Midsommar kväll vi har haft! Barnen har träffat sin vänner Ellionora och Max. Det var längesedan sist med det gick jättebra att leka igen, lite blygt i början, men eftersom vi träffades i flera timmar under kvällen så mjuknade de efter ett tag.

Mat i stora lass - gott! Lotta hade gjort pinnar med melon och fetaost till bålet. Sen var det självklart sill och potatis med allt som ska vara till - dricka ;-)

Vi passade på att grilla lite senare på kvällen, för tyvärr står man sig ju ej så länge på sill och potatis. Ändå äter jag ordentligt mycket utav det för jag ääääälskar sill och potatis!

Framåt 23-tiden drog vi oss hemåt farfar Uffes och Hillevis - Loke ville inte somna och det kändes som om det var dags att försöka sova, alla fyra... Vi hann ca 8 min ifrån Lotta och Uffes sen sov han! Det regnade lite på oss på vägen "hem" men det var helt ok. Det ska väl regna när det är Midsommar?!?

IsIs sov i sovsäck på luftmadrass och Jonas fick fiska fram henne under vår säng ett par gånger under natten. Det gick dock bra allting så det var faktiskt ett par pigga och glada barn som väckte oss kl 8 Midsommardagen. Helt ok för mig, det brukar ju annars vara runt kl 6 på morgnarna som vi blir väckta.

Tack Lotta och Uffe för en fin Midsommarkväll!

1 kommentar:

  1. ja det var verkligen precis så toppen som du skriver vännen !!!
    Kramis och tack själva !!

    SvaraRadera